Week-foto-blog #19 & #20

Dik twee weken zijn weer voorbij. Ik had zoveel willen doen, maar door een aanpassing kwam ik niet op mijn website… Daarbij zit ik niet zo lekker in mijn vel, een opstapeling dus.

Op 28 en 29 augustus kwam de schoolfotograaf. Ik zag een mooie gelegenheid om Jop even op de foto te zetten.. Op het eerste gezicht zagen ze er super leuk uit! 

Zo was het al super leuk om te doen, kleine charmeur.  

Woensdag 30 augustus zijn Jop en ik met een vriendin en haar 2 kinderen naar boerderij het Geertje geweest. Het weer was alles behalve fijn, maar super leuk om daar te zijn! 

Voor de kinderen genoeg om te doen, zien, voelen en ruiken… Ook voor de ouders is er genoeg, zo kan je er prima eten voor een leuk bedrag, je helemaal blut kopen in het winkeltje vol verse kazen, wijnen, vlees en nog veel meer. 

Jop vond de pannenkoek ook erg lekker!

Aanrader! Boerderij het Geertje in Zoeterwoude. 

De reis terug duurde maar liefst 2,5 uur waarvan Jop er zeker 1 heeft gehuild. Altijd leuk!

Donderdag en vrijdag moest ik weer werken. Zaterdag zijn we aan de slag gegaan met de tuin, dat was hoog nodig… 

Om van dit waarschijnlijk laatste ‘mooie’ weekend te genieten, zijn we nog een nachtje met de boot weggeweest. Die avond hebben we een wensballon de lucht in gelaten vol mooie wensen, nu maar hopen dat ze uitkomen!

Maandag, werkdag!

Heel onverwachts ging mijn collega naar de bloemencorso in Zundert en ik mocht mee!

Mooi om te zien, eerder heel erg knap… Je moet het geduld er maar voor hebben!

Dinsdag ochtend eerst even mijn voetjes weer mooi laten maken…

Ik had mijn grote teen eens gestoten tegen een metalen pin, ja dat deed pijn. Ook was mijn nagel niet meer intact en zwaar beschadigd. Kijk eens hoe mooi mijn voetjes weer zijn geworden! 

Bedankt Celine van beauty boutique Celine.

Die middag kwamen mijn o zo nodige traphekjes binnen en heb ik boodschappen gedaan. 

Woensdag moesten de traphekjes natuurlijk opgehangen worden.. dit is het resultaat! 

Ik noem het: ‘Rust’.

Vrijdag was het na mijn werk MARRIE tijd. Eerst heerlijk wezen shoppen bij een favoriete winkel in Papendrecht, Flirt. Vervolgens in één van mijn nieuwe outfits op stap. 

Het plan was om te gaan bingoën in het Casino. Breda doet dit ook live. Echter was het geen succes, tenminste niet zoals wij voor ogen hadden. Na nog wat spelletjes en drankjes, zijn we weer naar huis gegaan.

Het was een super leuke ontspannen avond!

Zaterdag stond ‘dit’ plots voor de deur. 

hihihi

Dit lieve hondje, genaamd Billy, komt bij ons logeren! Tot 26 September is zij ons huisgenootje. Gelukkig vind Jop het ook heel erg leuk en zijn het grote maatjes. 

Zou dat komen doordat Jop een spoor van eten achterlaat?

Oftewel genoeg leuke dingen gedaan. Deze week weer werken en meer uitjes, maar daar meer over in de volgende week-foto-blog!

Heb je misschien een vraag voor mij of zou je het leuk vinden als ik over een bepaald onderwerp schrijf? Laat het me weten en wie weet!

Tot de volgende Blog.

Laat een reactie achter