Week-foto-blog #6/#7

Zoals je al kan lezen, dit is week-foto-blog 6 en 7 samen! Trouwe volgers attendeerde mij er al op, dat zij een weekblog miste! Vorige week was het een rare, verdrietige en drukke week. Uiteindelijk heb ik besloten geen blog te plaatsen. Liever iets leuks dan afgeraffeld…

We beginnen dus bij maandag 8 mei!

Maandag, de eerste werkdag weer na drie weken vakantie! Het was fijn, maar oooh zo blij dat ik weeer mocht werken.. 3 Weken alleen maar mama zijn is gewoon best vermoeiend. Eenmaal thuis was ik wel weer helemaal kapot! Mijn planning om te gaan sporten, viel in de soep. Eigenlijk in slaap.. op de bank.

Dinsdagochtend, ben ik wel wezen sporten en Jop gaat gewoon lekker mee! Binnenkort vertel ik jullie hier meer over!
Verder heb ik vooral vrij weinig gedaan en heeft Jop in tijden weer eens lekker in mijn armen geslapen, heerlijk om dat kleine lichaampje te voelen en kroelen.

Woensdag ben ik lekker bij mijn vriendin wezen lunchen. Samen met nog een vriendin, hadden we een huis vol kinderen! Na een heerlijk soepje, was het ook nog tijd voor een verjaardag.
We konden heerlijk buiten zitten met prachtig weer. Eenmaal thuis, kwam J met het leuke idee om samen even te ‘platen’. Samen buiten, wat vlees en groente op de plaat, heerlijk! De zomer komt er weer aan!!

Die avond plaatste ik wel nog de nare blog rondom mijn hond Gijs, bedankt voor alle lieve en opbeurende reacties! Ook al is het al even terug, het blijft een vervelend onderwerp en roept daarbij emoties op.

Donderdag 11 mei moest ik gewoon weer werken maar het was een mooie dag, mijn geliefde moeder werd weer een jaartje ouder!

Dit vierde zij zondag de 14e.

Vrijdag was het een gewone dag, prachtig weer, dan sta ik dik een uur in de file.. Maar goed, het is weekend!

Nadat ik Jop had opgehaald bij mijn ouders, was het nog even kroelen en naar bed.. Maar niet voordat Jop heeft laten zien hoe goed hij al kan staan! Wat zijn wij trots op onze kanjer, wat groeit hij snel!

Zaterdag was mijn schoonvader jarig! Na het doen van boodschappen, halen van cadeaus voor de jarigen en moeders, zijn Jop, J en ik een lekker gebakje gaan eten.

Die middag gingen we naar een BQQ met mijn ouders. Deze was bij hele goede vrienden van mijn ouders, samen met hun kinderen, zijn mijn zus en ik vrijwel opgegroeid. Het wat super gezellig!
Daarna zijn wij nog even naar mijn schoonvader gegaan, waar het huis nu vol zat met visite. Ook leuk om de familie samen te zien!

Die zondag, 14 mei, was het Moederdag! Mijn allereerste ‘echte’ Moederdag!

Ook ik heb een zeer creatief ontbijtje op bed gehad… daarvoor kreeg ik de vraag: ‘waarom heb je geen boodschappen gedaan?’. Mijn antwoord houden we in het midden, laten we het erop houden dat ik ook werk?

Die middag zijn wij naar mijn ouders gegaan voor de verjaardag van mijn moeder en voor moederdag. Uiteraard heb ik mijn moeder wat gegeven maar ook mijn schoonmoeder en oma werden verwend!

Die zondag was het ook de dag van een hele belangrijke wedstrijd…wordt Feyenoord kampioen of niet??!!

Gelukkig wel en daardoor had ik ook een zeeer gezellige vader en eerlijk gezegd vond ik het zelf ook erg leuk!

Wel een dag te laat, maar wat heb ik een ge-wel-dig Moederdag cadeau gekregen! Mijn grootste trots en bezit aan de muur!

Maandag was het de dag van de huldiging! Ook dit hebben wij uiteraard gekeken op het werk. Wat ontzettend machtig om te zien! De laatste keer dat ik dat meemaakte, was ik 7 jaar oud…

Overigens ben ik voor Feyenoord vanwege mijn vader, maar eigenlijk interesseert het mij vrij weinig!

Er is maar één team waar ik voor ben, die scoort namelijk altijd!
Team Bal!

Maar toen… Na zo’n leuke dag! Ik zat met Jop in de auto richting huis, tot ik door J opgebeld werd.

Het was weer een schitterende, zonnige en warme dag geweest, en precies vandaag gebeurt dit..

De vijver was leeggelopen, een ongelukje, maar een zeer fatale! Heel de vijver (6×3) was leeggepompt en dat betekent geen water, dus een vijver vol dode vissen. Het was een ravage en wat een verdriet! Prachtige karpers, ons eigen kroost, in één klap weg. Was het nou fris en bewolkt, dan redden ze het nog lang zonder, maar nu met die warmte was het klaar.

JA, ik was er goed kapot van. Had om deze reden, geen zin meer om even iets te plaatsen. Nu nadenken over wat we gaan doen met de vijver… houden of een zandbak voor Jop?

Dinsdag 16 mei, ging ik lekker met mijn vriendin naar de sauna! Even geen zorgen, geen mama, geen lege vijver, geen werk, me-time!

Wat een heerlijke dag, dan bedoel ik niet alleen het weer, het eten, of de gezelligheid maar vooral de rust, die ik echt even nodig had!

Woensdag was het boodschappen dag. Ook Jop had het warm en lustte wel een slokje Cola..

In de avond liep ik mee met de avond 4-daagse, met mijn grote vriendin Sofie! Het was die avond alleen nog zo bijzonder warm, dat het niet echt fijn lopen was… We hebben het gedaan!

Heb je al gezien dat Jop in zijn grote jongens stoel zit??! De newborn set van Stokke werd nu echt te klein, hij vindt het geweldig! Ook het staan, blijft zijn favoriet, al gaat het nog niet altijd even soepel.

Donderdag was het werken en daarna de laatste avond van de 4-daagse! Tijd voor snoep en gezelligheid!

Wat een bikkel, voor de 1e keer heeft zij alle 4 de avonden gelopen! Trots op deze dame. Trots op ons support!

Dan was het afgelopen vrijdag alweer weekend! Wat voor één!

Vrijdag avond stond er (gepland hoor) plots een camper op de oprit, J gaat met 4 vrienden een weekje rondreizen. Ik noem het : the roadtrip to Saint Tropez, verder gaan ze denk ik niet komen..

Maar goed, wat de mannen kunnen, kunnen wij ook! Samen met een vriendin ging ik zaterdag op zondag een nachtje naar Amersfoort. Om vervolgens zaterdag avond heerlijk culinair te gaan genieten bij ‘de Saffraan’. Een restaurant in een boot met een mooi, rustig en gezellige uitstraling. Je waant als een koningin en wordt verwend met de heerlijkste gerechten en bijpassende wijnen. Als klap op de vuurpijl, mochten we een kijkje nemen in de keuken!

Zeker een aanrader!

> Kijk door voor al de heerlijke gerechten waarvan wij hebben mogen genieten!

Daarbij is Amersfoort een leuke, toeristische en enorm levendige stad! Dit hebben wij wel gehoord tot6 uur in de ochtend..

Ook weer een aantal leuke items gekocht, ook voor mijzelf! Maar hier van de week meer over in een nieuwe shoplog!

Weer een leuk weekend, met twee heerlijke me-momenten in één week!

Aankomende week ben ik tot donderdag avond samen met mijn kleine, grote man! Morgen een dagje werken en dan ben ik deze week vrij (erg he..!).
Niet veel dingen op de planning staan, maar je weet nooit hoe de week loopt!

Lees je volgende week weer mee?

Valentijn 2019

Laat een reactie achter