Week-foto-blog #5

Mijn laatste vakantie week! Samen met Jop, lekker rustig aan gedaan, om de vakantie vervolgens af te sluiten in de Belgische Ardennen.

Vrijdag hebben wij onze spullen ingeladen en zijn we vertrokken richting Vielsalm, de Belgische Ardennen. Een weekend weg met mijn schoonfamilie. We hadden een huisje gehuurd bij Sunparks.nl. Met een tas vol lekkers en vermaak materiaal voor Jop, belandden we zoals verwacht, in de file. Geen probleem, alles bij de hand! Met een kleine ukkepuk ben je steeds beter voorbereid!

Eenmaal aangekomen rond 5 uur, hebben we alle spullen uitgepakt. Voor Jop was de reis op zich al een hele ervaring! Bergje op en bergje af, opeens ergens in de bergen, midden in de natuur. Zoveel nieuwe dingen, zoveel indrukken. Na een heerlijk badder moment samen, is hij tevreden gaan slapen.

Wij zijn lekker gaan eten en hebben een spelletje Cluedo en Rummikub gespeeld!

Zaterdag begon de dag heerlijk zonnig! Na een goed ontbijt, zijn we met z’n allen naar Han-sur-lesse gereden, anderhalf uur van ons verblijf vandaan. Daar hebben wij eerst een lekker biertje gedronken, wat toch wel hoort in België…

Samen met J heb ik de grotten van Han bezocht. Bij aankomst in de grot, bleek het een ‘tocht’ van anderhalf uur te zijn, niet helemaal wat we in gedachten hadden.. Achteraf was het de tijd, volledig waard, een schitterende gewaarwording! 

Een klein feitje… de enorme stalagmiet waarmee ik als laatste op de foto sta, schatten ze 12000 jaar oud!

Na een lekker Belgisch frietje, zijn we weer huiswaarts gegaan. Terug op het park, kreeg Jop zijn avond hapje om vervolgens lekker te gaan slapen. Samen met J en mijn schoonmoeder, ben ik nog even naar de super gereden om allerlei lekker te halen voor de avond.

Die avond, was het Monopoly avond! Zo fanatiek als we begonnen, zijn we totdat de 1na laatste failliet ging, doorgegaan. Met het haardvuur op de achtergrond, was het verder een gemoedelijke avond! Ook Jop kon zijn ogen er niet vanaf houden tijdens zijn papfles.

Zondag ben ik samen met Jop, J en zijn broer, na een lekker ontbijt, gaan zwemmen. Het zwembad was leuk maar nodig aan vervanging toe, zoals de rest van het park. Des niet te min, was het leuk om Jop te zien genieten! Matching swimwear with daddy??!

Terug in het huisje kreeg Jop de fles en zijn we richting Luxemburg gereden, shoppen in het mega grote Knauf shoppingcenter! Terwijl J in de drank schappen een aanval beleefde van jeugdsentiment, genoot ik van al de (baby)spullen die er te koop is.

Na een snelle avondhap, zijn we weer richting Nederland gereden. Uitgepakt en wel, viel er een stilte…
Lekker slapen om morgen weer te gaan werken…!

Slaaplekker puppy-man

Door gebrek aan internet, kon deze blog niet eerder komen, ook zullen er nog meer foto’s volgen! 

Volgende week weer een nieuwe week-foto-blog, maar dan weer netjes op zondag avond!?

Valentijn 2019

Laat een reactie achter