Week-foto-blog #4

Dit was een zeer drukke, maar ook leuke week! Koningsdag, mijn lieve man werd vrijdag 35 jaar, dit werd tweemaal gevierd en daarbij heeft onze lieve Jop erg veel last van zijn ‘6 maanden sprongetje’

JA, zoals ik hiervoor al beschreef.. de 6 maanden sprong! Vanaf maandag op dinsdag nacht wordt Jop weer wakker in de nacht, is hij heel aanhankelijk en extra hongerig! Het is een korte tijd.. gaat vanzelf weer over. Des niet te min is het wel enorm vermoeiend!

Maandag en dinsdag hebben wij daarom lekker rustig aan gedaan. Wel even nieuwe pyjama’s gescoord, meneer groeit als kool! Maatje 74 is toch echt nodig…

Dat hij niet helemaal lekker in zijn velletje zit, maakt dat er nog meer kroel en lach momentjes zijn! (Zolang hij maar vast gehouden wordt)

Woensdag moesten wij naar het consultatiebureau. Voor mij is dit altijd een heerlijk moment om te zien hoe mijn knul is gegroeid en om onze vragen te kunnen stellen. Nu werden er geen inentingen gegeven, het was enkel een controle. Jop groeit perfect volgens zijn eigen lijntje en motorisch gaat hij als een speer! Draaien, rollen en zelfs al een beetje staan/lopen.

Later die ochtend hadden Jop en ik een date met de andere mama’s en baby’s van de zwangerschapsyoga. Altijd leuk om die kleintjes bij elkaar te zien, ervaringen en kennis te delen en vooral lekker te lachen!

Daarna moest ik snel naar huis om mij klaar te gaan maken voor koningsnacht… het was namelijk mommy night! hihih

Girls just want to have fun!

Donderdag was het uiteraard koningsdag! Met Jop in zijn outfit, zijn we met z’n 3e door het ‘dorp’ gaan wandelen. Daar hebben wij bij een plaatselijk café, buiten in het zonnetje, wat gedronken. Met de tijd sloten er steeds meer vrienden aan, super gezellig! Vooral de rij kinderwagens, was hilarisch!

Die middag zijn wij naar Dordrecht gegaan om naar het vuurwerk te kijken. Een mooie afsluiting van een leuke maar drukke dag!

Onderweg naar huis… 00:00 GEFELICITEERD! En heb ik een mooi liedje voor mijn mannetje gezongen…

Vrijdag was Jop zijn super papa en mijn lieve man jarig. Maar liefst 35 jaartjes jong! Deze dag vierden wij het voor alle ouders, broers/zussen en opa en oma. Koffie, gebak, een borreltje en een hapje, altijd goed!
Jop was in ieder geval in stijl gekleed!

Zaterdag was het de dag van het ‘grote’ feest! Jop ging logeren bij opa en oma.

In ‘cafe Joppie’ vierde wij de 35e verjaardag van mijn partner. Weer een geweldig feest met al onze vrienden! Wat een geluk om zoveel lieve mensen om je heen te hebben.

Vandaag… vanmorgen was het eerst weer eens ‘uitslapen’ sinds afgelopen maandag. Tenminste zonder er 2 keer uit te hoeven! Daarna opruimen en schoonmaken na het feest, om vervolgens een ontbijtje/brunch bij de gouden M te gaan eten..

Terwijl J, Jop weer ging ophalen bij opa en oma, kon ik even een dweil en doek door het huis heen halen!
Eenmaal thuis was het gezin weer compleet om vervolgens in huis-pak op de bank neer te ploffen..

Waarom ik nu dan zo ontzettend laat ben met het plaatsen van deze week-foto-blog?? 

  • Na het voeden van Jop, kon ik eerst de boel weer schoonmaken, het zat namelijk overal!
  • Vervolgens ging Jop slapen, maar na een half uur vond hij het wel weer tijd voor een uurtje aandacht..
  • Mijn was van 3 hoog, moest nu toch echt opgeruimd worden! > Terwijl ik dit schrijf is hij nog maar 1 hoog..
  • J lag heerlijk in coma op de bank, maar goed, Jop wilde weer een half uurtje aandacht.
  • Mag ik nu even mijn verhaal afmaken???

Hopelijk kan ik volgende week vertellen dat dit ‘sprongetje’ weer voorbij is en het ritme er weer in zit! Zo niet, dan ga je vrees ik veel foto’s zien met wallen!

Lees en kijk je volgende week weer meer? Volgend weekend gaan wij naar de Belgische Ardennen.. genoeg om te laten zien dus!

Valentijn 2019

Laat een reactie achter