Week-foto-blog #3

Deze week ging verder op de boot, waar we een lang weekend mee weg waren! 

Eenmaal thuis maandag avond, zijn we na een grondige schrobbeurt een heerlijk schoon bed in gedoken! Vind jij dit ook een #geluksmomentje?

Dinsdag kwamen er twee meiden langs voor een super leuk interview. Daarna nog even snel het huishouden gedaan om vervolgens Jop naar mijn vriendin te brengen! Mama ging namelijk even een uur genieten van een welverdiende lichaamsscrub en pakking.?

Heerlijk die verschillende structuren en temperaturen. De afwisseling van grof en fijn zout, warm en koud, een boost voor je lichaam!

Ondertussen heeft Jop zich ook heerlijk vermaakt! ? Met aan het einde een krantenpakking.?

In de avond ben ik weer wezen sporten! Heel goed bezig, al zeg ik het zelf!

Woensdag was het tijd om de boodschappen te halen! Voorraad voor op de boot en thuis! 

Een heel karwei met een baby maar het is gelukt!! ?

Donderdag ben ik naar de sauna geweest! Even ontspannen, even geen mama zijn… Jammer genoeg mocht ik er geen foto’s van maken, maar het broodje carpaccio, de nacho’s, smoothies en chocolade taartjes waren verrukkelijk!?

Vrijdag zijn we rustig wakker geworden om vervolgens lekker te gaan badderen! Jop viel daarna heerlijk in slaap waardoor ik even goed door het huis kon rauzen en spullen kon inpakken..

Uiteraard gaan we weer lekker het water op dit weekend. ? 

Samen met vrienden en hun 3 kinderen zijn we naar de Brabantse biesbosch gegaan.

Wakker worden en naar bed gaan met dit uitzicht….?

Zaterdag ochtend is mijn zus ook gekomen en zijn we samen met onze (vaar)vrienden naar de boer gegaan voor vers vlees, melk, jam etc.. Als we daar in de buurt zijn, halen we altijd ons vlees voor de barbecue, zoveel lekkerder! 

Daarbij, is het altijd leuk om de pasgeboren kalfjes te aaien, de koeien eten te geven of te zien hoe ze gemolken worden! 

Ook, was dit Jop zijn ontmoeting met ‘de koe’. Dat moeten we natuurlijk vastleggen!??

Die middag kregen we bezoek van, ik noem ze b100 en de Baron! Zoals b100 zou zeggen: ‘ik heb ook altijd pech, was dat nu voor hun ook het geval! Terwijl ze terug voerden richting hun eigen boot, vloog de motor van de boot! Het is slimmer om zandbanken te vermijden..! ??

Zeg maar natte voetjes..

Op het water moet je elkaar altijd helpen, dus vlogen onze mannen in het bootje om ze te ‘redden’.

Daar zaten wij dan, 3 vrouwen met een opgewarmde barbecue vol vlees en 4 kinderen! 

Gelukkig waren ze snel terug, met de Baron en B100! Gelukkig ongedeerd, alleen wat nat.

Met een droge onderbroek, zijn we warm rond het vuur gaan zitten en hebben de avond heerlijk samen afgesloten. Wat een avontuur! 

Vandaag, zondag 23 april, is Jop exact 6 maanden oud! Wat gaat de tijd snel en wat groeit hij snel! 

Zo trots, zo verliefd, zo gek op die kleine man! Die bolle, rode toet kan alles goedmaken. Ondanks dat hij soms heeeel goed weet dat iets niet mag, kijkt hij je zo aan… en doet het toch, maar je kan niet boos worden! Nu is hij nog een baby, maar ik vrees dat dat ook later een ‘probleem’ gaan worden hihi.

Een kleine traktatie bij de koffie en daar hoort ook een leuke foto bij! Maar goed…zit meneer de gehele dag lief te lachen en te gillen, maar op het moment dat ik het wil… Kijk zelf maar naar het resultaat van Jop zijn halve verjaardags feestje! ??

Een lange drukke maar leuke week! Kijk en lees je volgende week weer mee?

Valentijn 2019

Laat een reactie achter