Week-foto-blog #11

Afgelopen week was warm, rustig en gezellig! zoveel leuke dingen gedaan dus lees lekker mee!

Maandag moest ik eerst werken. In de avond at Jop voor het eerst ‘echt’ mee met de pot. We hadden spinazie met aardappels, gehakt en een eitje!

Hij vond het lekker en vooral leuk om lekker met zijn handen in te zitten..

Eindresultaat: een bende van ellende! Maar goed stofzuiger en dweil, alles is weg!

Dinsdag moest ik ook ‘werken’, we gingen namelijk op schoolreis! Ook wel het help ik verdrink, glij super hard van de draaimolen naar beneden de ‘splash’ af, oftewel Duinrell…

Het was erg gezellig met mijn collega’s, je hebt alleen niet even een gezellig kletspraatje met je leerlingen, die zijn bij binnenkomst… gevlogen.

Om half 9 voelde ik mijn kussen en was ik…vertrokken!

Woensdag begon ik rustig samen met Jop. Lekker kroelen, spelen en een beetje rommelen door het huis. Samen met Jop nog even wezen sporten om daarna een boekje te lezen in de tuin.

Die middag ging ik met mijn lieve vriendinnetje A.K.A. mijn zwangere buurvrouw, naar mijn favoriete winkel (not)waarvan ik de naam niet mag noemen.

Hier moest ik echter mijn luiertas ophalen die na ongeveer 6 weken vervangen mocht worden? Heel fijn dus!

Nu wij hier toch waren, heb ik maar gelijk een autostoel en buggy gekocht.. Klinkt misschien een beetje van.. dat doe ik gewoon..

Jop zat als een opgerolde rolmops in de Maxi-Cosi die wij niet meer konden tillen (10+2,5 kg). Heel zielig dus en ook niet meer praktisch. Weer een flinke uitgave, maar we kunnen weer vooruit! Jop geniet van het uitzicht en het contact dat we nu kunnen maken, super leuk!

Enorm blij dus met mijn aankopen, meer hierover deze week.

Donderdag en vrijdag waren weer ‘normale’ werkdagen, want wat is normaal? In ieder geval gezellig.

Vrijdag middag stond mijn lieve mannetje klaar met mijn kleine man om de boot op te gaan. Lekker een nachtje samen weg.

Zaterdagavond hadden wij een verjaardag. Laat dit nou net bij het café aan de haven gevierd worden. Nee, dan bedoel ik niet het liedje..

Jop wilden we niet wegbrengen dus bleven we lekker op de boot slapen en gingen we om het uur naar het feest. Op de boot hadden we ook gezelschap dus werkte perfect! Zo voelde het toch nog als een mini vakantie.

Na een super leuke avond, vielen we weer heerlijk in slaap op de boot.

Zondag was het al vroeg bloedheet! Een mooie dag om nog even te gaan varen en te zwemmen. Onze waterrat kan er geen genoeg van krijgen! 

Tevens was het Vaderdag! De eerste voor J. Uiteraard heb ik, of eigenlijk Jop hier aan gedacht en een leuk cadeau laten maken!

Zo kan papa mij altijd zien als hij aan het werk is. Neem je hierin je koffie en je bammetjes mee?

Ik hou van je, xxx Jop.

We zijn met het kleine bootje gaan varen. Tassen met eten en drinken mee, helemaal goed! Een heerlijke dag.

Vuurrood en moe thuis aangekomen, zijn we na een koude douche lekker onder de wol gekropen.

Nog drie leuke, maar drukke weekjes voor de boeg en dan heb ik vakantie! Nu maar eerst het zwembad opzetten om deze tropische weken door te komen… Kom je ook plonzen?

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter