This is me!

Haai! Ik ben Marielle, 25 jaar en trotse moeder van zoon Jop, geboren op 23-10-2016.

Sinds september 2017 zijn wij saampjes een mooi huisje in Dordrecht betrokken, wat mij dus een alleenstaande moeder maakt. Maar niet alleen maar een mama, meer dan mama alleen!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het praktijkonderwijs. Sinds de geboorte van mijn zoon, werk ik drie dagen en dit doe ik met enorm veel plezier! Het sociale aspect en de waardering die ik eruit krijg, zou ik voor geen goud willen missen.
Het is een hele uitdaging om je werk, huishouden, sociale leven en ouderschap te combineren.

Uiteraard is het niet altijd even makkelijk als ‘alleenstaande moeder’, je kan niet zomaar op iemand terug vallen…Heerlijk om daarover te schrijven, andermans ervaringen te lezen en mensen te inspireren.

Ik reis graag, van de Biesbosch tot Amerika. Lekker (uit)eten, samen of met vrienden. Maar vooral iets ondernemen, van de tuin opknappen, tot deze blog ;). Het verrast mij dan ook elke dag weer wat het leven je brengen kan. Hoe cliché het ook klinkt, de tijd gaat zo snel en dat merk je vooral als je moeder wordt/bent!
Zoveel wensen, zoveel leuks en zoveel te doen! Dit is iets wat ik de komende tijd voor mijzelf ga ontdekken en op een rijtje zetten. Zie het maar als het ontwikkelen van een ‘bucketlist’!

Want wat wil ik nu eigenlijk? Nu ben je nog jong en vitaal en staat de wereld voor mij open. Graag neem ik jullie mee in mijn ontdekkingstocht, mijn ervaringen en ook mijn onzekerheden. Als gloednieuwe moeder kan ik nog genoeg leren en hoop ik door te delen meer kennis te vergaren!

Uiteindelijk zijn er twee zekerheden in het leven:

1. We gaan allemaal dood
2. We moeten allemaal belasting betalen

Het is aan jou hoe je het verder invult…

Welcome to my world!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter