The start of something new – Blijven leren!

Ik leef nog, nog sterker, ik ben knetter druk met de toekomst! Nu kan ik eindelijk vertellen waar ik persoonlijk super trots op ben, ik ga namelijk weer starten met een opleiding!

Druk, druk, druk

Hoe graag ik ook wilde, het kwam er niet van. Even bloggen, even mijn verhaal doen.. Elk moment dat ik ‘vrij’ was, lag ik in coma of gekluisterd aan Netflix. Uiteraard heb ik daarnaast ook mijn kleine ventje die mijn volledige aandacht en liefde verdient! De laatste weken voor de zomervakantie zijn altijd super druk maar nu helemaal! Sinds kort zit ik in de MR, wat betekent dat er regelmatig vergaderingen zijn of zoals de laatste periode sollicitatiegesprekken die ik moet bijwonen. Allemaal reuze interessant en leerzaam, maar wel extra druk, De laatste weken zijn aangebroken. Hier en daar een extra dag werken, afscheidsavond van een aantal van onze ‘eerste Zwijndrecht’ leerlingen, gesprekken en het personeelsuitje!

Veel leuke momenten om naar uit te kijken, sommige met een traan, maar het is gewoon even ‘gaan met die banaan!’.

Opleiding

Voor mij is het echter ook leren, leren en leren.Dit om voor september ook nog eens 3 toetsen voldoende te behalen. Geschiedenis, aardrijkskunde en biologie/techniek, ik kan je vertellen… help!

Vanuit mijn werk start er aankomend schooljaar een nieuw PABO traject. Speciaal voor mensen die al werkzaam zijn binnen het onderwijs en daarnaast vaak ook een gezinsleven leiden. Dit traject maakt het makkelijker om dat te combineren met de opleiding. In plaats van 4 jaar, duurt hij maar 2/2,5 jaar en kan je veelal van je stages uitvoeren binnen je eigen werkplek. Ideaal natuurlijk! Daarbij wordt de opleiding volledig betaald, niet geheel onbelangrijk, zonder zou het even niet mogelijk zijn.

Voordat ik echter ‘aangenomen’ werd, moest ik een volledig sollicitatie traject doorlopen. Een brief schrijven inclusief CV, vervolgens werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Dit verliep allemaal erg voorspoedig en vooral over het gesprek was erg positief! Na wederom een week werd ik gebeld met de te gekke mededeling, dat ik 1 van de gegadigde was, uiteraard op voorwaarde dat ik alle toetsen zou behalen. Al een mijlpaal op zich dat ik 1 van de 13 ben die dit traject mag gaan volgen! Deze ervaring heb ik al in mijn pocket, nu de rest nog!

Het worden een paar zware jaren, maar dit jaar heb ik overleefd, dan lukt dit mij ook! Met zoveel lieve familie en vrienden om mij heen die mij steunen op elk vlak, het enige is dat ik zelf moet blijven doorzetten en niet bij de eerste teleurstelling mijn hoofd laten zakken. Vallen en weer opstaan! Kijken naar de toekomst, wat ik Jop dan wel niet kan bieden en voor elkaar gebokst heb..

Swim to fight cancer!

Ook met zwemmen ben ik erg druk, probeer zeker wel elke week even een sprong te maken. De mensen om mij heen zijn zo enthousiast, dat neem ik zeker mee en maakt ook dat je het echt ‘samen’ doet. Hier een flessen inzamel actie, daar een spontane gift die je niet verwacht.. Elke cent telt!

Ik blijf het dan ook niet vaak genoeg vragen, maar ook jouw cent telt en is zo enorm welkom! Via onderstaande link kan je direct doneren, het maakt niet uit hoeveel je geeft, elke cent is er één.

https://dordrecht.swimtofightcancer.nl/FormSignUpSponsor.aspx?fst=Sponsor&rt=2&ri=392

Wederom enorm bedankt!

Ik houd jullie op de hoogte..

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter