Strijkvrij overhemd – Hemdvoorhem.nl

De titel zegt het al: ‘strijkvrij overhemd’, wat wil je nog meer? Nou, ook strijkvrije overhemden voor vrouwen hemdvoorhaar?

Blogger by nature

Het begon op het bloggers event ‘Blogger by nature’ waar ik een leuk gesprek had bij de stand van Hemdvoorhem.nl! Ik gaf aan alleen een kleine ‘hem’ thuis te hebben en 2 dagen later kreeg ik een klein overhemd(je) binnen! Jammer genoeg is hij nog echt te groot, maar hij zal er zeker in ‘shinen’ in het najaar.

Mijn vader werd de gelukkige die een overhemd mocht uittesten. Twee weken terug mocht ik deze ontvangen en wij waren beiden enorm enthousiast, maar vooral benieuwd, hoe ‘strijkvrij’ is hij?
Mijn vader draagt hier een lichtblauw overhemd van OLYMP met een licht getailleerde pasvorm. Aan de binnenkant een witte stof met bloemdessin, wat het overhemd ‘anders’ maakt. Je hebt de overhemden in alle maten en pasvormen, van zeer strak tot wijd, voor ieder wat wils!

Eindoordeel

Als je vaak je eigen merk overhemden hebt, is dat vaak even wennen. De stof kan anders zijn, een andere pasvorm en misschien ook niet je kleur.. Dit was vrijwel niet het geval, het fijne katoen maakt hem ademend en de modern-fit pasvorm stond mooi, niet te strak. 

Mijn vader stond erin te stralen tijdens een feestje, dat is wel te zien op de foto! Daarna was het aan mijn moeder om hem te wassen en vervolgens een oordeel te scheppen…

Na het wassen heeft zij hem opgehangen aan een kledinghanger en inderdaad strijkvrij, geen kreukje meer  te vinden, klaar om weer gedragen te worden! Waar wij ergens nog wat sceptisch waren, zijn wij nu helemaal overtuigd. Mooie en betaalbare overhemden, die je niet hoeft te strijken.

Wil je ook één of meerdere overhemden scoren? Er is nu volop SALE, zeker de moeite waard om te kijken! www.hemdvoorhem.nl

 

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter