Spelend leren – Magnetische tangram puzzelboekje.

Op de sociale media had ik van de week al een foto geplaatst en een aantal enthousiaste reacties ontvangen. Sommige kenden het al, anderen waren nieuwsgierig.
Van Fesio hebben wij dit magnetische puzzelboekje mogen ontvangen. Ik ben fan! Geen blokjes die overal verdwijnen of boekje dat je kwijt bent.. Alles in een compact boekje.

Tangram puzzel

Wie kent hem niet van vroeger, de tangram? Op school ook een veel voorkomende opdracht, vaak in zon houten bak. Dit vind ik vooral voor school een mooi product, kinderen kunnen zo een boekje pakken en aan de slag gaan. Voor op reis, in het rugzakje en gaan.
Speelgoed vind ik vaak wel leuk, maar ik ben nu oprecht enthousiast. Wat ik namelijk haat, is rommel, slingerend speelgoed. Dankzij het magnetische systeem van de blokjes en het boekje dat ook vast zit, is dat bij deze opgelost.

Het spel is voor een leeftijd vanaf 3 jaar, maar voor Jop (4,5) nog zeker uitdagend! Het mapje is in verschillende kleuren te verkrijgen, dus voor eenieder wat. Nog leuker, het spel is te koop bij bol.com en kost maar €12,99, wat ik voor deze kwaliteit een mooie prijs vind!

Mijn laatste woorden…Een leuk en origineel cadeau? Een handig vakantie spel? Geen rondzwervende blokjes? Spelend en zelfstandig je kind laten leren? Klinkt bijna als een verkoop reclame.. Maar zeker een aanrader!

Moet ik je nog overhalen?

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter