Shoplog #2

Speenkoord – Bebi Amsterdam

Kennen jullie deze nog?? Het speenkoord van Bebi-Amsterdam. Niet alleen een super mooi speenkoord, maar in mijn beleving ook de meest veilige!

Het koord heb ik destijds gewonnen bij de Lilou geboorteactie #2 van mamatothemax.nl! Allereerst geweldig omdat, en ja dat hoor je mensen vrijwel altijd zeggen, ik nooit iets win. Maar ook super dat je er ook echt iets aan hebt.

De kleuren mocht ik zelf kiezen, aangezien wij gek zijn op het mint, was de keuze makkelijk! Voor iedereen een passende uitvoering. Uiteraard werd hij helemaal persoonlijk door de naam die erop gegraveerd kan worden.

Veiligheid

Het belangrijkste bij kinderspullen is, dat het veilig moet zijn! Kinderen moeten zich er niet in kunnen verslikken, stikken of zich er aan bezeren. Dat laatste blijft altijd een lastig puntje…

Waarom ik dit speenkoord zo fijn vind, is omdat het zoals ik al zei, er super mooi uit ziet. Het belangrijkste, ook erg veilig is. Veel speenkoorden kunnen om de nek gaan zitten of in de mond terecht komen. Door de dikke kralen is verstikking vrijwel niet mogelijk en functioneren tevens als een bijtring.?

Het koord voldoet aan alle veiligheidsnormen en bij aanschaf, zit er een zeer duidelijke gebruiksinstructie bijgeleverd.

Service

Afgelopen maand zag ik dat het bevestigingsclipje ‘lam’ was. Hierdoor was het speenkoord zijn functie verloren. Na een kort contact moment, hoefde ik het speenkoord enkel op te sturen en nog geen week later, kreeg ik hem gerepareerd terug!

Niet alleen de producten zijn goed, ook de service is top!

Enthousiast?

Heb ik je weten te enthousiasmeren? Het is niet alleen een leuk cadeau voor jezelf maar ook voor je vriend of vriendin! Wat dacht je van een uniek en persoonlijk kraamcadeau??

Voor meer informatie of bestellen, kijk dan op de website van www.bebi-amsterdam.nl!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter