Shoplog #1

Ja, welke vrouw houdt er niet van? Shoppen! Deze vrouw dus niet, ik vind het echt niet leuk.. Totdat ik moeder werd tenminste.

Voor mijzelf ga ik het liefst 1 dag alle winkels af om een nieuwe garderobe aan te schaffen..  dan ben ik er maar vanaf! Ja, ik vind het echt vreselijk.. Kleine benauwde hokjes, opgezet en zweterig kleren passen, niet kunnen kiezen. Nee, voor mij niet weggelegd. 

Dat betekent niet, dat ik het niet leuk vind om nieuwe kleren te hebben.. Aan de andere kant vind ik het namelijk een uitdaging om zoveel, voor zo weinig mogelijk geld te scoren! De Sale is mijn territorium!?

Shop 4 Jop

Oooooh tijdens mijn zwangerschap kon ik mij al moeilijk tegenhouden geen 6-voudige garderobe aan te schaffen! Aan het begin hield ik mij nog in omdat ik niet wist wat het geslacht werd. Vervolgens kregen wij heel veel (leuke) kleertjes van vrienden en familie dus kocht ik zelf ook niet teveel.

Op een gegeven moment wilde ik zelf ook nog echt wel wat kopen voor onze baby, dit werden zijn eerste pakjes en nog was basics. Gelukkig ook geen maatje 50 en 56! Gelukkig, omdat onze Jop maar liefst 4600 gram woog bij geboorte dus vrijwel gelijk maatje 56/62 aan kon. De geboorte pakjes die ik ‘op de groei’ had gekocht kon hij heel goed aan en ook lang gebruiken.

After birth

Na de geboorte van Jop was mijn lichaam vrijwel direct weer terug bij hoe het was. Uiteraard wat slapper als voorheen! Het voordeel was dat ik gelijk mijn oude kleren weer aan kon. Veel heb ik ook nog lang tijdens mijn zwangerschap gedragen en was nu wel echt versleten.

Zoals ik al schreef, ben ik één dag gaan shoppen bij één van mijn favoriete winkels en heb daar voor €300; aan 2 broeken, een paar shirts, een multifunctioneel vest en 3 blouses uitgegeven! Zo kon ik er weer even tegenaan.

Daarna…

Daarna heb ik vrijwel niets meer voor mijzelf gekocht maar voornamelijk voor Jop! Heerlijk om voor die kleine te snuffelen en me in te beelden hoe hij er in uit zal zien. Vooruit.. die kan hij nog wel gebruiken..

Tot maat 80 heeft meneer nog een volle kast maar daarna moet ik toch echt gaan shoppen, wat vervelend!

Summer time!

Met de zomer in aantocht, wilde ik nog wel wat leuke nieuwe items voor Jop, uiteraard een nieuwe zwembroek en zonnebril! Zie hier mijn nieuwe aanwinsten…

Deze geweldige zwembroek van Feetje, ook leuk te combineren met de T-shirts van Feetje. Love the collors!

Een leuk en comfortabel broekje van Quapi met daarbij een bijpassend T-shirt en polo! Deze passen ook heel leuk op de bovenstaande zwembroek!

Nog een leuk broekje van LCEE, in de Sale voor nu maar €3! Passen de T-shirt van Feetje, door het geel in het broekje, ook heel leuk op. Vergeet niet het geweldige T-shirtje van B.NOSY met al die visjes… ook super te combineren met de andere broekjes.

Vergeet niet mijn leukste aankoop! De zonnebril. Jop heeft heel veel last van de zon en dit is echt een uitkomst! De zonnebril is van Baby Banz en heb ik gekocht bij www.mamaloesbabysjop.nl. Er zit een band aan de zonnebril waardoor hij blijft zitten en te stellen is naar de grootte van het hoofd van je kindje. Wij zijn fan! wees eerlijk… het ziet er toch geweldig uit!

‘Goed geslaagd!’ als zeg ik het zelf… Aankomende week komen er nog meer nieuwe items binnen, daar zal ik jullie zeker van op de hoogte houden!

Voor vragen of leuke winkels, treuzel niet, maar reageer meteen!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter