Puur geluk – Samen weg -Landal

Op veel momenten of om bepaalde dingen kan je je heel gelukkig voelen. Er is echter maar één ding dat je ‘puur’ gelukkig maakt en dat is je eigen vlees en bloed. Een persoonlijke blog over mijn weg naar (nieuw) geluk.

Verlies

Het waren wederom 2 pittige maanden. In een korte tijd zijn er een aantal mooie mensen heengegaan. Verdriet, boosheid, ongeloof maar ook een stukje angst komt om de hoek kijken. Ziekte en gewoon pure pech, onbegrijpelijk en oneerlijk, zo plots en snel.

Angst om weer afscheid van iemand te moeten nemen, iemand te moeten missen en je vraagt je af, wanneer ben ik aan de beurt? Als je denkt dat je het ene begint te verwerken, krijg je het volgende er bovenop. Het leek plots zo makkelijk en snel te gaan. Als je binnen 2 maanden tijd voor de 3e keer een uitvaart bijwoont, zie je bijna jezelf liggen. Niet letterlijk natuurlijk!

Een stukje zelfreflectie, een evaluatie van je eigen leven, nadenken over je toekomst.

Uitvlucht

Ik was er even klaar mee en goed ook. Daarom besloot ik samen met mijn grote trots een weekje weg te gaan, een soort van uitvlucht. Uit de sleur en omgeving, samen in een natuurrijke omgeving met genoeg activiteiten om te gaan doen. Daarom vertrokken wij deze voorjaarsvakantie naar Landal de Lommerbergen @Limburg!

Wat hebben we genoten!

Dinsdag middag, zijn Jop en ik direct na de uitvaart vertrokken. Mijn moeder ging 2 nachtjes met ons mee. Na 2 uur rijden kwamen wij bij ons super schattige kabouter huisje aan. Wat wil je nog meer?

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter