Moederdag – hemd voor hem, of eigenlijk voor haar!

Bij hemd voor hem denk je vast gelijk aan ‘hem’ oftewel een ‘hij’. Maar! ik heb dit leuke Moederdag cadeau mogen ontvangen. Kan dus voor iedereen!

Aankomende zondag, 9 mei is het weer zo ver, Moederdag! Heb jij al iets om je moeder te verwennen of weet je niet hoe? Wil je origineel zijn, maar heeft ze alles al? Heb je even ‘geen tijd’ of vind je het nu nog geen fijn idee om de winkels in te gaan?

Daar komt hij weer.. sokken hebben we allemaal nodig. Die reep Tony’s Chocolonely is ook altijd goed! Als het dan ook nog eens Happy Socks zijn, krijgt ze zeker een lach op haar gezicht ;). Er zijn enorm veel varianten, keuze zat dus. Ijsjes of fruit, planten of stippels, alles kan erop, ik krijg niet voor niks de zoet sappige aardbei..

Psst voor de single moms onder ons.. je kan deze natuurlijk ook mooi voor jezelf bestellen, extra grote verrassing straks hihi! Als je jezelf niet kietelt.. Je verdient het hoe dan ook!
Enthousiast? Denk je, shit ik heb nog niks? Neem een kijkje, zo besteld en voor zondag in huis! https://www.hemdvoorhem.nl/tonyschocolonely-happysocks-cadeaubox

Alvast een fijne moederdag, dikke kus van ons. Moms jullie zijn het waard!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter