Ken je Fotofabriek.nl al?

Ken jij de mooie producten van Fotofabriek.nl al?

In eerste instantie kende ik Fotofabriek.nl nog niet, tot nu dan. Voorheen maakte ik mijn fotoboeken en canvassen overal en nergens. Dit zag je ook overduidelijk aan de kwaliteit, maar niet perse aan de prijs! Eens een fotoboek ontvangen waar ik oprecht spijt van had.

Super enthousiast was ik toen ik een foto op hout mocht laten afdrukken. Een foto op berkenplex met een white-wash afwerking. Het heeft even geduurd omdat ik ‘de’ foto wilde hiervoor. Uiteindelijk is het deze geworden en wat een aanwinst!

De foto

Dit is niet de ‘mooiste’ foto, maar wat is mooi? Hij is voor mij juist de mooiste omdat wij beiden gelukkig uitstralen, lol hebben en het een prachtige foto is die me terug doet denken aan die dag op het strand. Waar hebben we het dan over als ik zeg ‘mooi’.
Daarbij bedank ik Fotofabriek.nl voor het ‘vastleggen’ van deze mooie herinnering. 

Fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl heeft de afgelopen jaren veel verschillende prijzen gewonnen voor de beste fotoboekenleverancier, waaronder die van AVROTROS radar. Sterker nog, dit jaar hebben ze voor de 6e keer op rij de fotoboekentest gewonnen! https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-test/

Dat is zeker ook terug te zien in de kwaliteit van deze foto op hout. Naast de kleuren die er echt uitspringen, is de foto mooi scherp en kom de houtstructuur nog licht door de foto heen. Dat geeft die mooie uitstraling van een foto op hout.
Je kan een foto laten afdrukken op berkenplex of vurenhout en uiteraard in allerlei verschillende vormen en maten. Daarbij kan je kiezen voor een eventuele white-wash afwerking. Om het af te maken, zit er heel netjes een handleiding en materiaal bij om de foto op te hangen. 

 

Heb ik je weten te enthousiasmeren over dit product, via de onderstaande link kom je direct waar je wezen moet!

https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/

Uiteraard heeft Fotofabriek.nl nog veel meer producten, neem zeker even een kijkje op hun website.

https://www.fotofabriek.nl

Veel foto plezier, foto’s laten je immer herinneren aan de mooiste momenten!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter