JuSiBaby

Ik ben echt enorm enthousiast over een product dat ik graag in mijn blog wat aandacht wil geven,,

Jusibaby

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een cursus ‘zwangerschapsyoga’ gevolgd. We hebben nog veel contact met elkaar en spreken af en toe af. Super leuk om zo je ‘problemen’ en mijlpalen te kunnen delen en elkaar te kunnen helpen!

Zo is één van de mama’s begonnen met een eigen web-shop, een plek waar ze al haar creativiteit in kwijt kan! Handgemaakte en duurzame producten voor de allerkleinste.

De materialen die zij gebruikt zijn vooral siliconen kralen. Deze zijn BPA vrij en dus kindvriendelijk. Verder gebruikt zij ook natuurlijke houten materialen, uiteraard zijn ook deze geschikt voor doorkomende tandjes.

Leuk én veilig dus!

Meer over de veiligheid vind je hier.

Op dit moment kan je kiezen voor een bijtring, speenkoord of speelkoord. Alle producten zijn te personaliseren. Naam, kleur, alles is bespreekbaar!

Bijtringen

De siliconen bijtringen zijn gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes en geven verlichting bij pijn van doorkomende tandjes.

Ze kunnen eraan voelen, proeven, friemelen en er natuurlijk op bijten. Door te combineren met houten kralen of hangers kunnen de kleintjes zelf kiezen wat ze fijner vinden om op te bijten.

Speenkoord

Een speenkoord is een handige oplossing voor onderweg. Onmisbaar wanneer je kleintje buitenshuis een speen gebruikt.

Speelkoord

De speelkettingen zijn ideaal om vast te klikken aan de riempjes van de maxi-cosi, wipstoeltje, kinderwagen, fietszitje of draagzak.

Zo heeft je kindje altijd iets bij zich om op te bijten en mee te spelen onderweg.

 

Leuk he! Nog niet overtuigd?

Neem dan gewoon even een kijkje op de website!

https://jusibaby.nl/

Bestel voor jezelf of iemand anders ook zo’n leuk gepersonaliseerd item…

Jij en je kindje zullen er zeker plezier van hebben!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter