Foto-diary #5 Nieuw, doorgaan en vooral niet stoppen! – Zomervakantie

De laatste weken weinig privé van mijzelf laten horen. Betekent niet dat ik stil heb gezeten, in tegendeel! Hierbij een uitgebreide Foto-diary.

Week 28,

JA dat is ver terug, was de week voor de zomervakantie, 5 weken terug! Ik eindigde mijn laatste foto-diary namelijk met mijn toelatingstoetsen die ik die week had en het personeelsuitje. Van de 3 toetsen heb ik er 1 behaald en deze week 2 herkanst maar hoe dat is verlopen…

Het personeelsuitje was in ieder geval een succes! We gingen naar Breda waar wij zelf mochten rondvaren in een bootje en ‘wie is de mol’ gingen spelen bij beleef Breda. Zeker een aanrader!

Week 29,

De eerste week van de 6 weken vakantie! Maandag begon ik maar met een mooi plaatje op mijn been.. Het is altijd tijd voor een cocktail bij de palmbomen..
Na de plaatsing zijn Jop en ik vertrokken naar Zandvoort, waar we een paar dagen bij vrienden bleven.

Die vrijdag ging ik de foto’s bekijken van de foto-shoot bij shootsandmore in Den Bosch. Enorm blij en trots met het resultaat! Mooie herinnering voor altijd. De foto’s zullen jullie regelmatig tevoorschijn zien komen!

De week eindigde met wat gezellige borrels, bbqs en een house warming party van mijn zusje en zwagert. Super trots op ze met hun mooie nieuwe huis! Veel geluk en liefde.

Week 30,

Dit was de eerste week.. de eerste week dat ik mijn ventje een gehele week moest missen. Een goede afleiding had ik wederom in Zandvoort. Maar des niet te min was het gemis groot en bij alles wat je met die 2 hartjes doet, zou je willen dat je dat ook met hem kon delen. De week was mooi, fijn, goed om even bij te tanken en voor ik het wist voorbij.. Veel gelachen, genoten van het mooie weer en afgesloten met een heerlijke borrel bij de Jopen kerk en Mama mia 2!

Week 31,

Je bent weer thuis knul. Een nachtje naar de camping bij een vriendin waar we hebben gezwommen en gespeeld op de ‘aambeien’ boerderij. Tevens een enorme aanrader als uitje met kinderen. Het kost niets om te spelen en het aardbeien plukken kost maar €2; per bakje, dat je vervolgens zelf mag op smikkelen!

Die woensdagavond was de eerste trainingsavond in de grachten van Dordrecht, oefenen voor de City Swim!
Zo spannend als ik het vond, zo vond ik het meevallen en zelfs erg leuk.

Verder leuke dingen samen met jopperman gedaan om vervolgens weer naar die week ‘alleen’ toe te werken.

Volgende Foto-diary alles over de laatste 3 weken van de zomervakantie.

Liefs Jop en Marrie

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter