Foto-diary #4 – Laatste loodjes tot de zomervakantie!

De laatste week is aangebroken tot de zomervakantie! Wel nog 1 zeer drukke en spannende week, ik heb onder andere de toelatingstoetsen voor de PABO… No pressure! Een samenvattende foto-diary voor jullie!

Afronden op het werk enz..

Binnen het onderwijs zijn die laatste weken altijd druk druk en nog drukker. Je wilt graag met een ‘schone lei’ de vakantie in en uit komen. Daarnaast heb ik die 3 geweldige toelatingstoetsen voor de PABO, ik voel vooral geen druk!

Het is nu dus afronden, leren, zwemmen en ook nog mama zijn wat ik het allerliefste doe..
Wel bijzonder dat ik vorig jaar op dit moment vakantie kreeg en uitkeek naar de vakantie met mijn ‘gezin’. Wederom een moment dat je voor het eerst gaat meemaken in een andere setting. So be it, let it be, it’s only better now.

Over laatste weken..

De laatste weken heb ik ook veel leuke dingen prive gedaan, voor mijzelf maar vooral met Jop. Zo zijn we meerdere keren wezen zwemmen, op visite geweest bij vrienden of lekker thuis in de tuin luieren. Met dit weer heerlijk buiten vertoeven, zwembad(je) op en genieten, meneer vermaakt zich perfect alleen.

Openings BBQ

Daarnaast hadden wij 23 juni de ‘openings BBQ’. Een bbq voor alle mensen die mij de afgelopen tijd hebben geholpen met klussen en doen. Op 15 juni was het namelijk alweer een half jaar geleden dat ik de sleutel kreeg! Een half jaar dat Jop en ik in dit heerlijke huis mogen wonen en zo onze draai weer hebben teruggevonden, die waren wij al langer dan een half jaar kwijt zeg maar..

Het was een heerlijke avond, rustig maar enorm gezellig! Nogmaals bedankt aan alle mensen die hebben staan klussen hier in huis, uiteraard ook aan diegene die er daarnaast ook voor mij zijn. Je kan veel alleen, maar niet alles.

Uitje SNS-bank

Afgelopen dinsdag was er een uitje vanuit de SNS-bank, jawel…een EXCLUSIEF uitje. Tof hoe ze hun klanten bedanken en hun betrokkenheid wederom tonen. In principe ben ik nog niet lang klant, maar qua contacten en aanpak, voelt het al als jaren.
We zijn naar de film ‘Bankier van het verzet’ geweest. Zeer indrukwekkend, vooral omdat het een waargebeurd verhaal is. Zeker een dikke aanrader om naartoe te gaan! Na afloop was er nog een borrel met bitterballen en kregen we ook nog een leuke ‘Goodiebag’!

SNS-bank bedankt voor dit leuke goedverzorgde uitje!

Strike a pose!

Aankomende zaterdag heb ik een foto-shoot bij Shoots & More in Den Bosch. Samen met Jop en mijn moeder, laat ik mij op papier zetten. Altijd spannend maar heb er enorm veel zin in. Op mijn verjaardag (bijna een jaar geleden) heb ik deze shoot gekregen van vrienden, laten we hopen dat hij ‘mooi’ gebruikt gaat worden!
Na afloop gaan wij met z’n 3e nog lekker even de stad in, aangezien ik gek ben op Den Bosch, komt dat helemaal goed.

Last Week

Volgende week, is dan de laatste ‘schoolweek’. Maandag en donderdag heb ik mijn toetsen en op woensdag gaan we met het personeel naar Breda, wat de planning is, is nog een verrassing! Vrijdag een kort dagje en dan hangen wij de vlag uit…

Ik houd jullie uiteraard op de hoogte, een fijne week allen.

LIEFS J & M

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter