Foto-diary #2

Last week of a perfect vacation!

De tweede foto-diary! Deze week hadden wij het weer enorm getroffen met het weer… Zo zaten wij vorige week in Zandvoort, maar genoten wij deze week van ‘playa del tuin’. De schelp gevuld met zand en water, spelen maar! Deze 3 weken meivakantie waren echt heerlijk.

Naast de leuke bezoekjes hebben wij vooral erg rustig aan gedaan, vorige week was immers weer druk genoeg.

Donderdag

donderdagochtend werd Jop opgehaald door zijn vader, zaterdagochtend kwam hij weer terug. Aangezien die nacht een ‘vreselijke’ nacht was, kon ik even goed bijtanken. In slaap, maar ook in het nemen van ‘me’ time. Zo ging in donderdagavond met mijn ouders, zus en zwager lekker uit eten. De volgende dag was mijn moeder jarig, mooi moment om dat samen te vieren! Die avond is de ‘jongere garde’ nog even door gegaan, echt weer even genoten!

Time to swim!

Vrijdag heb ik heerlijk uitgeslapen en ben ik vervolgens naar het Wantijbad gegaan. Een voorproefje op de City-Swim, qua temperatuur en afstand. Na een lekker bakkie koffie, huiswaarts om nog wat boodschapjes te doen..

conclusie: qua afstand is het nu al prima te doen! De koude viel echter best tegen, die avond kreeg ik er namelijk best last van… But, we can do this!

Welkom terug kleine man

Zaterdag ochtend was hij daar weer, mijn kleine humpy. Ook had hij een ‘Moederdag cadeau’ bij zich, wat mij zeer verbaasde maar zeker gewaardeerd werd. Nadat wij onze spullen hadden gepakt, zijn we naar mijn vriendin gegaan. Ruimte voor de kids om te spelen en zich uit te leven en ook tijd voor de moeders om te chillen, wat wil je nog meer? Die avond hadden wij onze ‘moederdagavond’. De kinderen sliepen en hadden een heerlijke dag, de moeder namen een borrel en keken naar het songfestival. Buiten dat dat erg tegenviel, was het een heerlijke avond zo samen!

Moederdag

Moederdag, toch een dag met een rauw randje. Ik ben dit jaar voor de tweede keer ‘echt’ moeder, maar dan ook nog eens een ‘alleenstaande moeder’. Iets wat je niet verwacht in zo’n korte tijd en iets dat je totaal niet wenst. In plaats van wederom mijn boosheid de ruimte te geven, gaf ik mijn trots en liefde de kans. Want he, realistisch gezien, ik zou mijn kind voor geen goud willen missen en heb er met heel mijn hart en ziel voor gekozen om hem op te voeden en altijd bij mij te hebben. Ik zie het als een gemiste kans, geef al die onverdeelde aandacht en liefde maar aan mij knul, elke dag opnieuw!

Ook als je boos bent en driftig, ook als je tot je nek onder de poep zit, ook als je een nachtmerrie hebt en ik er 6x uit moet in de nacht. Ook dan, lieve Jop, ben ik er onvoorwaardelijk voor jou!

Voor hen die nu van allerlei negatieve gedachten krijgen, alles in het leven is een keuze. Het leven is lastig, vechten nog moeilijker, maar opgeven het makkelijkst. Jazeker, als ik 2 uur slaap in de nacht, ben ik niet happy en boos, boos dat ik dit alleen moet doen. Uiteindelijk maakt mij dat nog trotser, dat ik het alleen kan en mag doen!

 Work, work, work

Maandag, na 3 weken mag ik weer! Deze week begon ik toch wel weer naar het ‘normale’ leven uit te kijken. Doen waar je goed in bent, sociale contacten en ja, niet heel de dag ‘mama!’. Een mooie zonnige en warme dag, daar gaan we weer! Niet te vergeten dat ik dinsdag en woensdag gewoon weer vrij ben…

Fijne week!

 

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter