Foto-diary #1

Daar is hij weer, een oude vertrouwde ‘week-foto-blog’ maar dan met een nieuwe naam, de foto-diary!

De eerste nieuwe foto-diary, we zijn immers alweer een jaar verder! Jazeker, memamarrie.nl bestaat al een jaar en wat voor een…Wat fijn dat ik deze voor mijzelf heb kunnen beschrijven en terug bekijken, maar nog fijner dat ik het met jullie mocht delen. Zeker niet altijd de leukste en gezelligste blogs, maar voor mij een enorme opluchting en wat heb ik een steun gehad! Bedankt daarvoor, een dikke verdiende kus!

29 april

Wat een opluchting, ik kreeg mijn kleine mannetje na een hele week weer terug! Ja, het was een ware hel.. Maar, daar stond hij, parmantig in de woonkamer, zijn moeder afzoenend die alleen maar kon huilen. Als je je afvraagt waarom? Ontlading en blijheid, al die opgekropte frustratie en verdriet kwam er boem uit. Gelukkig had ik daarvoor een heerlijk ‘konings’weekend waardoor mijn hoofd even op zero stond.

Hierbij dan ook een eerlijke foto, mét rode ogen.

Die zondag hebben heb ik mij uitgenodigd bij mijn ouders om te genieten van het ‘witte goud’ ook wel asperges…
Jop vond het iets minder, maar boontjes voldeden prima!

 

Blijdorp

Maandag 30 april zijn Jop en ik samen met mijn moeder en zus naar de dierentuin geweest. Diergaarde Blijdorp it was. Het was een…zeer natte, maar heerlijke dag! Een klein half jaar geleden heb ik dit voor het eerst met Jop gedaan en toen genoot hij er al van. Nu hij zelf kan lopen, al wat kan praten en doen, genieten wij er dubbel zoveel van!

Dieren nadoen, benoemen, onderzoeken en spelen in de speeltuin…Ik vind het werkelijk prachtig hoe hij zich zo ontwikkelt!

Zandvoort, prepare yourself!

Woensdagochtend maakten wij ons klaar om een aantal nachten naar Zandvoort te gaan. Wat een spullen je allemaal wel niet mee neemt.. maar goed, Nederland blijft onvoorspelbaar qua weer.

Onze vrienden wachtten ons al op en de wijn stond al klaar, voelt als thuiskomen!

Het waren 4 heerlijke dagen, het voelde als een volledige vakantie. Zodra je daar aankomt, kom je volledig tot rust. Daarbij hadden we het weer natuurlijk volledig mee, wat een geluk! De kinderen kunnen heerlijk met en zonder elkaar spelen, terwijl de ouders genieten van de zon. Zaterdag avond kregen wij een heerlijk barbecue maaltijd voorgeschoteld, waarna wij weer huiswaarts gingen.

Het was genieten met een grote G, ik zou zeggen, oordeel zelf!

Naar de Camping!

Zaterdag avond kwamen wij weer thuis. Jop naar bed en mama aan de was! Ondertussen ook weer de pullen verzamelen voor de volgende dag, we gingen namelijk naar de camping. Wederom stonden ze ons al ongeduldig op te wachten, Julia wilde zo graag met ‘Jopje’ spelen!

Wederom een heerlijke dag waarin de kids zich super hebben kunnen vermaken met water en speelgoed in overvloed. Dat is voor mij toch wel het belangrijkst, dan geniet ik namelijk ook. Na de Barbecue was het opruimen en inpakken en weer huiswaarts, genoten van weer een mooie dag!

Monday

Deze week heb ik nog een heerlijk extra week vrij en wat tref ik het met het weer! Gisteren hebben wij lekker helemaal NIKS gedaan, op boodschappen doen dan..

Lekker spelen in de tuin, zandbak en badje, alles weer goed. Hopelijk kan jij, als je moet werken, laat in de middag nog even in het zonnetje zitten. Zo niet, dan doen wij het wel! Ben blij deze foto-diary weer met jullie te mogen delen, een fijne week allemaal.

 

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter