Fairytabs – Maak van het tandenpoetsen een feestje! + kortingscode

Is het altijd ‘een ding’ bij de wasbak om die mondjes weer fris en gezond te krijgen? Hier was het al gelukkig geen groot issue, op het doorslikken en uitspugen van die tandpasta na.. Met Fairytabs is dat nu ook verleden tijd!

Jop is enthousiast over Fairytabs!

Jop vind tandpasta interessant, lekker en heeft wel eens teveel binnengekregen waardoor hij ging overgeven! Met Fairytabs is dat verleden tijd, één tab is precies genoeg en bevat geen schadelijke stoffen! Er zijn twee smaken, aardbei (zonder fluoride) en Soft-mint (met fluoride). Als je de starters kit besteld, krijg je een mooie silicone opbergpot en drinkbeker, bamboe tandenborstel en uiteraard Fairytabs voor een maand.

  • 100% vegan
  • Gluten vrij
  • Paraben vrij
  • SLS vrij

Niet meer bang zijn dat je kind dingen binnenkrijgt die schadelijk kunnen zijn en direct ook beter voor het milieu!

geen schadelijke stoffen

Kinderen vinden zo’n ’tab’ heel interessant, het is uitnodigend. De verpakking is speels, maar rustig vormgegeven. Tandenpoetsen met Otis de krab, Zeppe de vis, Joni de haai en het Fairytabs tandenpoets lied, maakt het helemaal tot een groot feest!

Jop vindt zichzelf heel cool

Kan nog een prachtig verhaal schrijven over waarom ik, of beter gezegd Jop, enthousiast is over Fairytabs. Beter gezegd, je moet het zelf gaan ervaren! Nu kan je met de code ‘Marrie20’ alle producten met 20% korting aanschaffen! Een mooie starter kit kost dan nog maar €15,16 inclusief verzenden!

Wij hebben ondertussen een abonnement afgesloten. Zo weet ik zeker dat ik nooit meer zonder zit! JA, ook dat is mogelijk 😉

Happy smiles, happy planet!

afsluiting

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter