This is me, dit is Marielle.

Me Ma Marrie

Hoi hoi! Voor mijn nieuwe volgers een kleine voorstelronde.. Mijn naam is Mariëlle, ook wel Marrie! Geboren in 1992 en trotse alleenstaande mama van Jop (2016). Waarom het woordje ’trots’? Omdat ik ook daadwerkelijk trots ben op alles wat ik voor en met mijn zoontje heb bereikt, daar mag je trots op zijn. 
Vooral samen met mijn kleine man, hou ik van reizen en samen zijn met familie en vrienden. Zoals een echte Bourgondiërs betaamt, deel ik dit vaak met eten en drinken. Altijd bezig met klussen, tuinieren of sporten, let’s go surfing! 

MeMaMarrie staat voor Jezelf(Me), Mama(Ma) en Marielle(Marrie) zijn. 
Het leven is al druk genoeg met werk, een sociaal leven, het huishouden en kind(eren). Waarom stoppen met genieten? Hoe combineer je dit en hoe zorg je dat dit allemaal op rolletjes loopt? Ook ik heb hier het antwoord niet op maar ik doe mijn best en neem jullie met mijn blog graag mee in deze reis.

Waarom en voor wie?

Heel cliché maar van jongs af aan schrijf ik graag. Dit zijn stukken die ik vanuit gevoel en emotie schrijf. Met schrijven ben je vaak veel duidelijker en dat werkt! Het maakt je hoofd leeg en je kan bepaalde situaties beter relativeren. Het leek mij altijd heerlijk om van je Hobby je werk te maken! Met deze gedachte besloot ik mijn hobby te delen. Iets voor mijzelf maar ook iets voor anderen.

Op memamarrie.nl plaats ik verhalen uit eigen ervaring en meer… Als doel, mensen inspireren en elkaars kennis en ervaringen delen. Van mama worden, tot op vakantie gaan, van verlies en rouw, tot de mooie kostbare momenten in et leven. Ook wil ik jullie graag meenemen in mijn passie voor eten en het drinken van uiteraard lekkere wijnen en goede bieren. 

Ik zal niet snel het achterste van mijn tong laten zien, ook al lijkt dat zo. Dit is ook maar een klein stukje van ‘wie ik ben’. Toch vind ik eerlijkheid en oprechtheid het allerbelangrijkste in welke relatie ook, dat zal ik dan ook naar eenieder zijn. Marielle is wie ik ben en hoe ik heet, mama is wat ik ben geworden, Marrie kan ik voor je zijn en is de mooiste en meeste vrije vorm van mij. 

Live your life, love to dream. 

Ooit zei iemand: “een mooie tekst voor op een tegeltje”.

Deze tekst staat voor altijd op mijn lichaam en neem ik met elke stap door het leven mee. (op mijn voet)
Voor mij een zin met veel betekenis waarvan ik vind dat iedereen hem tot zich moet nemen! (niet op je lichaam moet zetten hoor!)

Geniet van het leven, elke dag, elk moment, het kan zomaar over zijn.. Veel mensen zullen dit beamen en zullen zich hierin begrepen voelen. Het daadwerkelijk doen, is een tweede.

Bepaalde dingen moeten in het leven, maar blijf dromen en laat deze ook uitkomen! Vergeet je naasten en vooral jezelf niet, je krijgt de kans maar één keer om het goed te doen. Fouten maken we allemaal, maar erken ze en leer ervan. 
Als deze ‘goeroe’ dat nou ook altijd zelf zou doen 😉 

Wil je meer weten over mijn angsten? Lees hier meer over in mijn blog: Do not let your fears, choose your destiny!

Hopelijk kom ik meer te weten over jouw, volg mij op sociale media en blijf overal van op de hoogte!
Leuke ideeën of tips? Tips en tops zijn natuurlijk altijd welkom, zet ze in een reactie hieronder of stuur een berichtje via contact

 

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter