Cadeau tip voor de man!

Ondanks dat ik geen ‘grote’ man naast mij heb, moet ik op feestdagen vaak wel voor cadeaus voor ‘grote’ mannen zorgen. Zo ook nu weer voor kerst. Elk jaar is het dan ook weer de vraag, wat ga ik aan iemand geven die:

  • Alles al heeft..
  • Geen bad producten gebruikt?
  • Luchtjes in overvloed heeft?
  • Geen overhemden draagt?
  • Uitjes ook maar onzeker zijn..

Dames én heren, ondergoed en sokken hebben we allemaal nodig!

Al eerder heb ik over hemd voor hem geschreven en blijf een groot fan! De producten van Hemdvoorhem.nl zijn heel divers, voor eenieder wat leuks. Deze mooie kerstdagen hebben ze voor elke man het perfecte unieke cadeau samengesteld.

Corona is in het land en aangezien we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, kan je het zo van achter je computer thuis op de bank bestellen. Sterker nog, de winkels zijn nu allemaal gesloten, dus hoe goed komt dit nu uit? Je krijgt de cadeautjes in een mooi cadeau verpakking thuis bezorgd en dan kan jij rustig (maar vooral veilig!) genieten van de kerstdagen.

Happy Socks voor de vrolijke noot, mooie boxers voor het comfort, een mooi klokje voor aan de pols, een mooi bierpakket, of parfum. Een mooie portemonnee, uiteraard de strijkvrije overhemden (Ja, ze zijn echt strijkvrij en blijven mooi, ook na regelmatig wassen Strijkvrij overhemd – Hemdvoorhem.nl) en nog vele andere cadeau-sets in alle prijscategorieën.
Neem daarom gewoon een kijkje op de website en maak het jezelf en daarmee de ander gemakkelijk! https://www.hemdvoorhem.nl/cadeaus-voor-hem  Voor nu vind ik het helemaal belangrijk dat we allemaal gezond blijven, maar we wel de slingers zelf mogen ophangen.

Op dit moment gaat het natuurlijk over de aankomende feestdagen, maar wat denk je van verjaardagen? Vaderdag niet te vergeten! Maar iemand gewoon even in het zonnetje zetten, een extra glimlach in deze tijd kan geen kwaad..

Pssst.. er is nu ook nog eens 20% korting op bijna alles!

Liefs Marrie

SpeelgoedSpeelgoed

Voeg een reactie toe

Laat een reactie achter