Shoplog #3 – Amersfoort

Zoals je misschien wel hebt gelezen, ben ik een paar weken geleden een nachtje naar Amersfoort geweest. Uiteraard heb ik daar niet alleen gegeten en gedronken, maar ook wat leuke items gescoord!

Armband ☆

Als het je nog niet is opgevallen, ik ben gek op veren! Net als in mijn logo en tatoeage, heb ik er nu ook een om mijn arm.. Een zilveren dan 😉

Voor €15; en ik vind hem te gek!

What do you think?

Voorlees boek ♡ Ben jij bang voor de Gruffalo?

Uiteraard koop ik ook wat voor mijn kleine man, aangezien hij het nog niet zelf kopen kan..

Wij kwamen in de allerleukste straat van Amersfoort, de Krommestraat!

En met recht de leukste straat. Het leeft er en vollopkeuze voor iedereen. Wij belandden in een speelgoed/kinderboekenwinkel. Samen heette de winkel ‘Speelboek’. Een geweldige winkel voor als je van mooi en duurzaam speelgoed houdt en uiteraard veel keuze in (voor)leesboeken!

Ik kocht daar dit boek. Het verhaal van de gruffalo vond ik al geweldig, maar dit boek met handpop helemaal! Vooral wat er op de achterkant staat, vind ik zo lief:

Schud zijn poot, kriebel zijn neus, kietel zijn paarse stekels en maak hem aan het schrikken. Maar geef hem vooral een dikke knuffel!

En dat is gebeurd, ook heeft hij al veel kusjes gekregen.

Zeker een aanrader, maar neem beperkt geld mee, je koopt je helemaal arm!

Snuisterij ☆ Dille en Kamille

Vervolgens liepen wij verder door de straat en belandden we bij Dille en kamille. Een winkel I Love! Voor veel mensen denk ik ook wel een bekende winkel, anders moet je er zeker eens heen gaan. Genoeg locaties, dus altijd één in de buurt!

Hier heb ik wat voor mijzelf gekocht, namelijk een kleine garde voor bijvoorbeeld een sausje en een mini rasp. Die leek mij leuk op tafel met een blokje kaas erbij hihi. Eigenlijk kon ik die niet laten liggen omdat ik het zo’n liefie vond….

Wat verassend…ook iets voor Jop! Hoewel, stiekem voor mijzelf, ik vind het zo schattig!
Een vingerpopje van een pinguïn met baby! Zo schattig en te lief om te laten liggen. Ook typisch een winkel waar je niet te vaak, te lang, met teveel geld moet komen.

Tot de volgende shop log!

SpeelgoedSpeelgoed

Laat een reactie achter