About me

Haai! Ik ben Marielle (92′) en trotse alleenstaande moeder van zoon Jop (16′).

Sinds December 2017 zijn wij samen een mooi huisje betrokken, wat mij dus een alleenstaande moeder maakt. Maar niet alleen maar een mama, meer dan mama alleen!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het praktijkonderwijs. Sinds de geboorte van mijn zoon, werk ik vier dagen en dit doe ik met enorm veel plezier! Het sociale aspect en de waardering die ik eruit krijg, zou ik voor geen goud willen missen.
Toch, het is een hele uitdaging om werk, huishouden, sociale leven en ouderschap te combineren, maar ik doe het en dat kan jij ook! Werken houd in mijn optiek je in beweging en uit ‘de sleur’.

Uiteraard is het niet altijd even makkelijk als ‘alleenstaande moeder’, je kan niet elk moment op iemand terug vallen… Toch probeer ik altijd te denken in oplossingen en mogelijkheden, in plaats van beren op de weg.

Ik reis graag, van grote reizen tot stedentrips. Ga graag lekker (uit)eten, met mijn zoon, familie of met vrienden. Maar vooral iets ondernemen, klussen in huis of op pad. Het verrast mij dan ook elke dag weer wat het leven je brengen kan. Hoe cliché het ook klinkt, de tijd gaat zo snel en dat merk je vooral als je moeder wordt/bent!
Zoveel wensen, zoveel leuks en zoveel te doen!

Want wat wil ik nu eigenlijk? Nu ben je nog jong en vitaal en staat de wereld voor mij open. Graag neem ik jullie mee in mijn ontdekkingstocht, mijn ervaringen en ook mijn onzekerheden. Als moeder is er genoeg te leren en hoop ik door ook mijn kennis en ervaring te delen, te groeien.

Uiteindelijk zijn er twee zekerheden in het leven:

1. We gaan allemaal dood
2. We moeten allemaal belasting betalen

Het is aan jou hoe je het verder invult…

Hoe dan ook, je bent meer dan mama alleen!